info@koops-furness.nl Vestigingen Medewerkers Contact Klachten

DAF

DAF Trucks bij Koops Furness

DAF is het op 1 na grootste merk voor zware trucks (16 ton+) in Europa en marktleider in het zware trekkerssegment. Ook in de lichte klasse (tot 16 ton) heeft DAF een flink marktaandeel. In Nederland is 1 op de 3 verkochte trucks een DAF. En een kwart daarvan wordt, al sinds 1955, verkocht via Koops Furness.

DAF is ook een vernieuwend merk. Zo is DAF de uitvinder van de kantelcabine. En al 4 maal werd een DAF truck verkozen tot International Truck of the Year. DAF investeert daarnaast veel in duurzaamheid. Zo is ieder type DAF verkrijgbaar in ATe-uitvoering en met motoren die voldoen aan de Euro 5 emissienormen. Of zelfs met motoren die al voldoen aan de eisen voor Euro 6, zoals de nieuwe DAF XF Euro 6. Alle DAF trucks kunnen bij Koops Furness op maat worden gemaakt. Dat gebeurt bij Bacar en Cosmo Techniek

DAF Trucks dealer Cosmo Trucks

Nieuwe en gebruikte DAF Trucks worden bij Koops Furness verkocht door Cosmo Trucks. Cosmo Trucks is erkend DAF dealer. Dat betekent dat DAF-eigenaars en -chauffeurs mogen verwachten dat Cosmo Trucks dienstverlening en services biedt volgens de richtlijnen van DAF Nederland. Cosmo Trucks is de grootste DAF dealer van Nederland.

Onderhoud en reparatie bij DAF dealer Cosmo Trucks

DAF-chauffeurs kunnen bij Cosmo Trucks terecht voor onderhoud volgens fabrieksopgave, APK, LPK, tachograafkeuring, aircoservice, reparaties en schadeherstel. Al onze DAF dealers werken altijd met originele onderdelen. Cosmo Trucks heeft een Erkend Duurzaam certificaat verworven van de BOVAG.

Financiering, leasing en verzekering bij DAF dealer Cosmo Trucks

Daarnaast biedt Cosmo Trucks services als chauffeurstrainingen, extra garantie, leasing, truckverzekering en truckfinanciering. Hiervoor werkt Cosmo Trucks samen met Cosmo Wagenparkbeheer en Koops Furness Academy.

DAF wordt vertegenwoordigd door

Cosmo Trucks

Voor verkoop van nieuwe en gebruikte DAF trucks, onderhoud, reparatie en truckschadeherstel gaat u naar de DAF dealers van Cosmo Trucks.

Almere Beemsterweg 12b 1311 XC Almere Contact
Apeldoorn Paramariboweg 76 7333 PB Apeldoorn Contact
Bolsward De Wijmerts 4 8701 WT Bolsward Contact
Borculo Jonkerspad 7 7272 LC Borculo Contact
Doetinchem Roerstraat 1 7005 BS Doetinchem Contact
Hardenberg Energieweg 4 7772 TV Hardenberg Contact
Harderwijk Celsiusstraat 20 3846 BL Harderwijk Contact
Heerenveen Venus 10 8448 GW Heerenveen Contact
Hengelo Robijnstraat 2 7554 TB Hengelo Contact
Leeuwarden Morseweg 17 8912 BG Leeuwarden Contact
Lochem Kwinkweerd 15 7241 CW Lochem Contact
Utrecht Atoomweg 81 3542 AB Utrecht Contact
Winterswijk Lorentzstraat 2 7102 JH Winterswijk Contact
Zwolle Ceintuurbaan 50 8024 AA Zwolle Contact

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op.